Πολιτική Απορρήτου

 

Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε τον ιστότοπό μου. Στον ιστότοπο αυτό, σέβομαι την ιδιωτικότητά σας και αναγνωρίζω τη σημασία της προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο συλλέγω, χρησιμοποιώ και προστατεύω τα προσωπικά δεδομένα που μου παρέχετε μέσω του ιστότοπου.

 

Συλλογή και Χρήση των Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπo, ενδέχεται να μου παρέχετε προσωπικές πληροφορίες μέσω της φόρμας επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο και email). Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται μόνο για τους σκοπούς επικοινωνίας και ανταποκρίνονται στα συγκεκριμένα αιτήματά σας.

Κοινοποίηση Δεδομένων

Δεν κοινοποιώ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους χωρίς τη σύμφωνη άδειά σας, εκτός αν απαιτείται νομοθετικά.

Προστασία των Δεδομένων

Λαμβάνω τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Ωστόσο, δεν μπορώ να εγγυηθώ την απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων κατά τη μεταφορά τους μέσω του διαδικτύου.

Δικαιώματα Πρόσβασης και Διόρθωσης

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε ανά πάσα στιγμή πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που διατηρώ. Εάν αυτές οι πληροφορίες είναι ανακριβείς ή ανορθόδοξες, έχετε το δικαίωμα να τις διορθώσετε.

Ενημέρωση της Πολιτικής Απορρήτου

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ενδέχεται να υπόκειται σε τροποποιήσεις και ενημερώσεις ανάλογα με τις αλλαγές στη νομοθεσία ή τις πρακτικές του ιστότοπου. Οι ανανεωμένες εκδόσεις θα δημοσιεύονται σε αυτή τη σελίδα, οπότε σας παροτρύνω να επισκέπτεστε τη σελίδα τακτικά για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές.

Συγκατάθεση

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό αυτό, συναινείτε στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου και στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με αυτήν. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την εν λόγω Πολιτική Απορρήτου, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου μέσω της φόρμας επικοινωνίας που παρέχεται στον ιστότοπο ή στέλνοντας email στο mallosis@gmail.com.

Σας ευχαριστώ που μου εμπιστεύεστε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Τελευταία ενημέρωση: [20/08/2023]

 

© 2023. Developed with passion by Theo Mallosis.
Πολιτική Απορρήτου   –   Cookies

el
Μετάβαση στο περιεχόμενο